Handelsbetingelser

Nedenfor kan du se vores handelsbetingelser. Det er disse du skal godkende hver gang du foretager et køb på vores side.

1. Generelt

De angivne vilkår regulerer kundens brug af varer og tjenester leveret af Hobbylageret. Disse vilkår gælder for alt salg fra Hobbylageret.dk, så længe der skriftligt ikke er aftalt noget andet mellem parterne.

2. Priser og levering

Alle priser er opgivet inkl. moms og ekskl. fragt i dansk valuta DKK, medmindre andet udtrykkeligt står nævnt.  Leveringstiden af produkter er 1-2 hverdage efter varen afsendes. Har vi ikke varen på lager leveres varen 1-2 arbejdsdage efter at den er ankommet til Hobbylageret.dk lager. Ordre til alm. kunder vil først blive sendt når vi har modtaget indbetallinge/beløbet på det beløb ordre/bestillingen er på. 

3. Kundens pligter

Den som er registreret som kunde hos Hobbylageret.dk, er ansvarlig for betaling af de ydelser Hobbylageret.dk eller Hobbylageret.dk's samarbejdspartnere leverer  i henhold til vilkårene.

4. Reklamation

Som forbruger har man 2års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen,  afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig  at reklamationen er berettiget.
Før en fejl meldes til Hobbylageret.dk, bør kunden undersøge om fejlen skyldes forhold på kundens side.  Hvis der opdages fejl eller mangler på et produkt, må kunden indenfor rimelig tid efter fejlen/manglen er opdaget eller burde være opdaget, give besked til sælgeren og herved  gøre krav på sin reklamation. Meddelelse givet inden to  måneder efter, at køberen opdagede mangelen, er altid rettidig. Reklamationsretten gælder to år fra modtagelsesdagen. Hvis kunden ikke reklamerer i tide, tabes retten til at  gøre mangelen gældende. En mangel som viser sig inden seks  måneder efter at kunden overtog produktet (normalt leveringstidspunkt) skal formodes at have eksisteret ved risikoens overgang. Dette gælder telefon  og mail support, samt almindelig reklamationhåndtering på både Værktøjer og hobby artikler. Såfremt den/de indsendte varer ikke er beskadiget, defekte eller på anden måde ikke kan bedømmes som en reklamationssag, vil du blive faktureret med et gebyr på 250,- + fragt. Dette gebyr dækker håndterings- og leveringsomkostninger, der måtte opstå i forbindelse med din reklamationssag.


Indsending af returvarer

Den nemmeste måde at indsende en vare hos Hobbylageret.dk på er ved at logge ind på www.Hobbylageret.dk, klikke på ens konto og vælge ”alle ordrer” og søge.  Herefter klikkes der på den ønskede ordre, og du kommer nu til  en side hvor du kan se ordren. På denne side kan du i det grå felt i øverste højre hjørne vælge at ”Returnere produktet indenfor reklamation”, vælg den del af din ordre som er  defekt og beskriv fejlen. Vælg/bekræft leveringsadressen og  tryk fuldfør.
 

6. Fortrydelsesret/Returvare

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber  fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren.  Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen minus et fragt gebyr, dette gælder også ved gratis fragt ordre.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal fortrydelsessagen være indleveret hos Hobbylageretsenest 14 dage efter modtagelsen.
Oprettelse af fortrydelsessag kan nemmest foretages via vores hjemmeside ved at bruge kundeservice. 

Varen skal returneres i samme stand og mængde. Emballagen skal derfor ikke være brudt, for at betingelserne for at udøve  fortrydelsesretten kan opfyldt.

 

6.1 Regler for 45 dages returret

45 dages returret gælder for alle privatpersoner og har de samme betingelser som den almindelige fortrydelsesret på 14 dage med følgende undtagelser:

  • Hobbylageret-artikler, der er taget i brug eller har en brudt forsegling.
  • Ved køb af digitale produkter (wordfiler, pdf-filer o.l.)

For at kunne benytte sig af returretten, skal retursagen være indleveret hos Hobbylageret.dk senest 45 dage efter modtagelsen.

7. Forbehold

Hobbylageret.dk er kun ansvarlig for tabet af varen, hvis der er påvist fejl eller mangler på produktet. Hobbylageret.dk er ikke ansvarlig for indirekte tab som følger af mangler, medmindre tabet er forvoldt ved grov uagtsomhed fra Hobbylageret.dk's side, medmindre andet følger af dansk  rets almindelige regler. Vi tager forbehold for  skrivefejl eller prisforandringer.
Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

8. Salgspant/Betalingsvilkår

Hobbylageret.dk har ejendomsret /salgspant i de solgte varer som sikkerhed for sit krav på købssummen samt evt. renter og omkostninger. Når  købesummen er modtaget overdrages ejendomsretten til kunden. Det  er kun firmaer og offentlige institutioner som kan købe på kredit, og der vil blive foretaget en kreditvurdering før fakturaudsendelsen.
Du kan hos Hobbylageret.dk  handle med følgende betalingsmåder: Visa(paypal), MasterCard(paypal), bankoverførelse, mobilpay, dankort(epay)

9. Copyright

Alt indhold på disse netsider er Hobbylageret, datterselskaber af Hobbylageret eller underleverandør af nævntes ejendom og er beskyttet efter bl.a.  ophavsret -, markedsførings- og varemærkelovgivningen. Dette  indebærer at varemærker, firmanavn, produktnavn, information om produkter, herunder bl.a. omtale af produkter og vægt, billeder/grafik, design layout og andet indhold på disse  netsider under ingen omstændigheder må downloades, kopieres  eller benyttes på nogen anden måde uden at der er givet udtrykkeligt tilladelse til dette gennem en skriftlig forhåndssamtykke fra Hobbylageret.

10. Salgsbetingelser gældende for erhvervsdrivende

Ved aftale om køb mellem Hobbylageret og erhvervsdrivende på Hobbylageret gælder følgende:

  • Der ydes 14 dages fortrydelsesret, såfremt pakken er uåbnet, til erhvervsdrivende ved køb af varer på Hobbylageret.
  • Der gælder en reklamationsret svarende til 1 år fra varens modtagelse. Ved reklamation kontakt da vores support på mail: supporterhverv@Hobbylageret.dk eller på telefon: 23645915
  • Ved køb af varer på www.Hobbylageret.dk overgår risikoen ved levering, jf. Købeloven § 17 e.c.
  • Hobbylageret.dk forbeholder sig retten til at afhjælpe eventuelle mangler i forbindelse med en reklamation, dvs. at der ved accept af disse handelsbetingelser aftales en  afhjælpningsret.
  • Hobbylageret.dk forbeholder sig ligeledes retten til at afhjælpe eventuelle forsinkelser, således at den erhvervsdrivende ved accept af disse handelsbetingelser, ikke kan  hæve et køb foretaget på www.Hobbylageret.dk, når der er tale om en forsinkelse på mindre en 30 dage, jf. almindelige aftaleretlige grundsætninger.
  • Køb foretaget på Hobbylageret.dk i erhvervsøjemed er ikke omfattet af købelovens § 77 a.
  • Hobbylageret.dk tager forbehold for ejendomsretten til det købte på www.Hobbylageret.dk i overensstemmelse med kreditaftalelovens regler. I denne  forbindelse afholder kunden alle eventuelle omkostninger.
  • Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1 % pr. påbegyndt måned.

Følg os på Facebook